Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Fang: Drahn’s Mystery Dungeon

Dragon Fang, zengin hikayeli, taktiksel bir RPG oyunu. Zindanın derinliklerinde boss'lara meydan okumak için müttefiklerinizi güçlendirin.

Dragon Fang: Drahn’s Mystery Dungeon, ejderhaların yavaşça neslinin tükendiği bir evrende yaşayan genç bir ejderhanın hayatını anlatıyor. En güçlü ejderhalar, bir zamanlar dünyayı tanrısal güçlerle yönettiler. Bu ejderha dönemi beklemedik bir şekilde sona erdi ve tüm dünya bir karmaşa içinde kaldı.

Ejderhaların sonu yaklaştığında, ejderhalar son nefeslerini sessizce verebilmek için kendilerine labirentler inşa ettiler. Labirentin derinliklerinde zamandan ve uzaydan saklandılar. Bu şekilde kimse ejderhaların muazzam güçlerini kötüye kullanamayacaktı.

Şimdi ise adı Drahn olan genç bir ejderha ve onun arkadaşı, diğer ejderhaları bulmak için bir yolculuğa çıkarlar. Dragonfang'in gerçeği keşfetmesi için güçlerini kullanabilmeyi öğrenmesi gerekiyor.

Oynaması Ücretsiz RPG Oyun Dragon Fang: Drahn’s Mystery Dungeon dungeon roguelike keşfetme
HABERLER
Farming Simulator 19 Metroid Prime 4
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Fang: Drahn’s Mystery Dungeon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dragon Fang: Drahn’s Mystery Dungeon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız