Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball FighterZ

Xenoverse serisinin başarısından sonra şimdi sıra günümüzün konsolları için yeni bir klasik 2D DRAGON BALL dövüş oyununu tanıtmaya geldi. DRAGON BALL FighterZ, hepsi güçlü dövüşçüleriyle sonu gelmeyen muhteşem dövüşlerle sevilen ve ünlenen DRAGON BALL serisinden ortaya çıkmıştır. Arc System Works ile işbirliği yapılarak geliştirilen DRAGON BALL FighterZ, ileri teknoloji Anime grafiklerini en üst düzeye çıkarıyor ve öğrenmesi kolay, ustalaşması zor dövüş oynanışını dünyadaki tüm oyuncularla buluşturuyor. 
 
3'e 3 Takım/Destek Sistemi
Daha ayrıntılı bir oynanış için oyuncuların birden fazla dövüşçüde/tarzda eğitilmelerine ve ustalaşmalarına imkan sağlar.
İleri Teknoloji Anime Grafikleri
Unreal Engine'in gücünden ve Arc System Works'teki yetenekli ekipten yararlanan DRAGON BALL FighterZ tam bir görsel şölen sunuyor.
 
Muhteşem Dövüşler
Havada komboları, yok edilebilir bölümleri, DRAGON BALL animesindeki ünlü sahneleri 60 FPS ve 1080p çözünürlükte deneyimleyin (Daha yüksek çözünürlükler Xbox One X'te desteklenir). 

Dragon Ball FighterZ Bandai Namco Arc System Works
HABERLER
Solomon Program Bug Academy
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Ball FighterZ 0 / 10 0 oy