Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney Wonderful Worlds

Disney Wonderful Worlds, kendinize ait bir tema parkı oluşturmanız gereken ve sizi Disney dünyasının büyüsüne çeken gündelik bir oyundur. Kendi Disneyland'inizi açtıktan sonra göreviniz parkınıza yeni ziyaretçiler çekebilmek için yeni gezinti alanları ve cazibe merkezleri inşa etmektir.
 
Dineyland'iniz genişledikçe büyümeye devam edebilmek için mevcut kaynaklarınızı artırmanız gerekir. Ancak, bunu yapabilmek için bir dizi bulmaca ve 3 eşleştirme oyununda rakiplerinizi yenmelisiniz. Panoda size sunulan satır ve sütunların her birini temizlemek size kalmıştır. Ayrıca, her bir mücadelenin başında bir sonraki seviyeye geçebilmeniz ve parkınızdaki harikaların kilidini açabilmeniz için tamamlamanız gereken bir dizi yeni hedefi öğrenirsiniz. Tek bir hareketle tüm sırayı dışarı atmanıza yardımcı olacak özel parçalar için gözlerinizi dört açın. Zorluk arttıkça gerçekten işe yarayacaklardır.

macera hikaye
Pro Basketball Manager 2022 Jane's Story Design Adventure
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Disney Wonderful Worlds 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Disney Wonderful Worlds
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız