Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deponia: The Complete Journey

Çöp, çöp ve çok daha fazla çöp. Çöp-gezegen Deponia'da yaşam hiç de parkta yürüyüşe benzemez. Rufus'un buradan sıkılmış olması ve kaçmak için birbirinden akıl almaz planlar yapması şaşırtıcı değil.

Rufus, Deponia'dan kaçma girişimlerinden birini hayata geçirirken Goal ile tanışır ve sadece Elysium'dan gelen güzel kıza deli gibi aşık olmakla kalmaz, aynı zamanda yanlışlıkla onun yıldız kruvazörünü çöp-gezegenin ıssız derinliklerine düşürür. Bu kaza yeni ve parlak bir planı ortaya çıkarır: o Goal'i elde etmek için uçan sehir Elysium'a gitmelidir; ve oradayken, her nedense Rufus'un birebir kopyası olan, onun özensiz nişanlısı Cletus'un kimliğine bürünebilir. Ve böylece, heyecan verici bir macera başlar...

Rekorları kıran ve ödülleri toplayan Deponia-Trilogy, Edna&Harvey tarafından geliştirilmistir: The Breakout, The Whispered World ve Memoria neredeyse anında kült statüsüne ulaşmayı basardi. Heyecan verici hikayesi, sempatik karakterleri ve komik diyaloglari ile ince harmanlanmış komedi ve bulmacaları sayesinde Deponia, hem gençler için hem de yaşlılar için eğlencelidir. Rufus'un heyecanlı yolculuklarına katılın, ilk defa tam sürümü birçok yeni özellikleri içermektedir, bu sadece büyük macera hayranları için bir patlama olmakla kalmayacak, aynı zamanda bu tarz oyunların yenisi olanları da içine çekecektir.

Deponia: The Complete Journey macera point and click oyun komedi
HABERLER
DISTRAINT The Jackbox Party Pack
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Deponia: The Complete Journey 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Deponia: The Complete Journey
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız