Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Invasion : Survival

Zombilerden kaçmak kolay bir iş değildir - peşinizde ölümsüzler ordusu olduğunda çok daha zor. Bununla birlikte, Death Invasion: Survival oyununda, ölülerin yaşam ordularını savuşturmak ve nihayetinde bu veba şehrini olabildiğince çabuk kurtarmak için durmadan yapılan bir ateş etme aksiyon oyunudur.
 
Death Invasion: Survival oyununda durmak bilmeyen bir aksiyonun 3B dünyasına dalın. Amacınız, yeşil kontrol noktalarını bulmak için birbirini izleyen cehennem manzaralarını dolaşmaktan başka bir şey değil. Bu şekilde, kurtarma çabalarının zombi saldırılarına maruz kalmış kişilere yardımcı olursunuz.
 
Bu ortamda ilerlemek için ekranınıza dokunmanız ve parmağınızı doğru yönde kaydırmanız gerekir. Temel işlemleri başlatmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey ekranın sağ tarafında görünen farklı tuşlara dokunmak. Bu, hiç durmadan kaçmanızı, zıplamanızı ve atış yapmanızı sağlayacak.

hayatta kalma macera
Dungeon Crusher Soul Hunters Sniper Mission
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Death Invasion : Survival 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Death Invasion : Survival
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız