Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadwalk

Deadwalk: The Last War kıyamet sonrası bir dünyada kurulmuş, oyuncuların hayatta kalan kişiler için bir sığınak işlettikleri, karar verip binalar oluşturdukları ve dış tehditlere karşı savaştıkları bir strateji ve yönetim oyunudur.
 
Deadwalk: The Last War oynarken çoğu zamanınızı hayatta kalan kişilerin kasabasını yönetmek için ayıracaksınız. Bu kasabanın içine mülteci kampları, benzin istasyonları, geri dönüşüm merkezleri ve çiftlikler gibi farklı bina çeşitlerini inşa etmeniz gerekiyor. Bu binaların her biri tek bir görevi yerine getirir.
 
Hal böyle olunca, insanları sağlıklı ve güvende tutmak önemli olsa da sorumlu olduğunuz tek bir şey değildir. Deadwalk: The Last War oyununun oyuncuları, kaynak aramak ve düşmanlara saldırmak için savaş takımlarını haritanın diğer kısımlarına göndermeleri gerekir. Direkt olarak askerlerinizi kontrol edemezsiniz ancak başlamadan önce savaşın belli kısımlarını kontrol altına alabilirsiniz.
 
Deadwalk: The Last War yenilikçi bir şey sunmayan klasik bir strateji ve yönetim oyunudur, ancak muhteşem grafiklere sahiptir. Görsel stili, oyunu kesinlikle sıradan olmaktan kurtarır.

strateji taktik hayatta kalma survival
Family Farm Seaside Fruit Scoot
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Deadwalk 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Deadwalk
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız