Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadstate Heroes

Deadstate Heroes, zombilerin her şeyi harap ettiği ve şimdi büyük şehirlere hükmettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen, rol yapma öğelerinin ipuçlarını içeren bir strateji oyunudur. Oyuncular, zombilerin hayatta kalan diğer insanlar kadar tehlikeli olduğu düşmanca bir bölgede hayatta kalmalarına yardımcı olmak için bir grup kahramanı yönetebilir.
 
Deadstate Heroes oyunundaki oynanış, bu türdeki diğer strateji ve yönetim oyunlarına çok benzer. Bir yanda laboratuvarlar, çiftlikler ya da cephanelikler gibi farklı yapılar inşa edebileceğiniz yerleşiminiz vardır. Ayrıca, gelecekteki yükseltmelerle ilgili size daha fazla malzeme verecek olan bu binaların seviyesini yükseltebilirsiniz. En önemli şey, sahip olduğunuz tüm görevleri tamamlamaktır, çünkü yerleşiminizin gerçek kalbi olan şehrinizi bu şekilde seviye atlayabilir ve yükseltebilirsiniz.
 
Ek olarak, operasyon üssünüzü yönetmiyorsanız, düşman topraklarına baskınlar düzenleyebilirsiniz. Sadece 30 saniye sürecek olan bu görevlerde, zombi yığınlarıyla yüzleşmek için bir grup kahramanı seçebilirsiniz. Tüm dövüşler otomatik olduğu için bu savaşlarda hiçbir şey yapmanız gerekmeyecek. Yapabileceğiniz tek şey kamerayı hafifçe hareket ettirmek ve isterseniz savaş hızını artırmak. Göreve başlamadan önce en önemli şey, grubunuzun birleşik gücünün düşmanınkinden daha fazla olduğundan emin olmaktır.
 
Deadstate Heroes, kapsamlı ve ilginç bir tarih modu ve devasa bir karakter kadrosuna sahip iyi bir rol yapma strateji oyunudur. Toplamda, her biri kendi dövüş stiline, özel yeteneklerine, güçlü ve zayıf noktalarına sahip 40'tan fazla farklı kahramanı işe alabilirsiniz. Üstelik, oyun mükemmel grafiklere ve çok iyi görsellere sahiptir.

ryo aksiyon macera
CONV/RGENCE: A League of Legends Story™ Song of Nunu: A League of Legends Story™
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Deadstate Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Deadstate Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız