Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Day R Survival

Day R, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmanız gereken klasik bir RPG'dir. Karakterinizin hayali, bir sebepten dolayı Ukrayna'nın diğer tarafında olan ailesiyle yeniden bir araya gelmektir, Onlara ulaşmak için çok fazla vahşi ortamda seyahat etmelisiniz.
 
Day R'de ilerlemek kolay değil. Karakterinizin, açlık, susuzluk, radyoaktivite ve uyku gibi sürekli uyanık olmak zorunda kalacağınız bir dizi özelliği vardır. Eğer susuzluk seviyeniz çok yükselirse, karakteriniz ölmeye başlar. Aynı şey diğer özelliklerle de olur.
 
Bunlara ek olarak, karakteriniz, yavaş yavaş geliştirebileceğiniz keşif ve mücadele gibi birtakım yeteneklere de sahiptir. İlk başta, bir sıçanla bir karşılaşmadan sağ kurtulamayacaksınız, ancak seviye yükseldikçe daha büyük tehditlere karşı savaşabileceksiniz.
 
Day R'deki haritayı keşfetmek, Day R'nin çok fazla ortak özelliği olan Fallout'taki haritayı keşfetmeye çok benzer. Elbette, hareket etmek, rezervlerinizi yorgunluk, açlık ve susuzluğa karşı hızla tüketecektir. Ve tahrip olmuş bölgelere çok yaklaşırsanız, radyoaktiviteniz yükselecektir.
 
Day R, geleneksel tarzda bir RPG'dir. İnanılmaz derecede zor ve bazen sinir bozucu olabilir. Buna rağmen, ilginç ve eğlenceli bir oyundur.

hayatta kalma macera kıyamet sonrası rpg
Street Diver Disney Magical World 2: Enchanted Edition
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Day R Survival 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Day R Survival
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız