Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DamonPS2 - PS2 Emulator

DamonPS2, Android için bir çok oyunun yanı sıra çeşitli Android cihazlarda göze çarpan iyi performansıyla bir PlayStation 2 emülatörüdür. Kağıt üzerinde PS2 kataloğunun %90'ını taklit edebilir. Sadece bu değil, bütün oyunlar bu emülatörde çok iyi çalışır.
 
Bütün emülatörlerde olduğu gibi BIOS'u kendiniz indirmelisiniz. Bu çok önemlidir çünkü eğer BIOS olmazsa, istediğiniz kadar ISOs sahibi olun hiçbir şey oynayamazsınız.
 
DamonPS2'nin ücretsiz versiyonu ücretli versiyonu kıyaslandığında bir kaç bariz fark vardır ve en göze çarpanı ise ücretsiz olanda reklamların bulunmasıdır. Ayrıca ücretsiz versiyonu hafıza kartına kaydetmeye izin vermez (buna rağmen emülatörden kaydedilebilir) ve daha az grafik seçenekleri vardır. Yine de, tonlarca PS2 oyunu bu ücretsiz versiyonda mükemmel çalışır.
 
Metal Gear Solid 2, Silent Hill 2, Final Fantasy X, God of War, Onimusha, Disgaea ve çok daha fazla efsane PlayStation 2 oyununu bu tam özellikli emülatör DamonPS2 ile Android cihazınızda oynayın.

uygulama
Piano Fire 1v1.LOL
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
DamonPS2 - PS2 Emulator 0 / 10 0 oy
KÜNYE
DamonPS2 - PS2 Emulator
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız