Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM Eternal (BATTLEMODE)

BATTLEMODE'da bir oyuncu DOOM Slayer olurken diğer iki oyuncu çatışmaya iblis olarak giriyor. Slayer, sırt roketli Revenant'tan kalın derili Mancubus'a farklı alternatiflerle oynanabilecek belalı ikiliyi alt etmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Beş maçta en fazla galibiyet alan, oyunu kazanıyor.
 
Her iblis sınıfının, Slayer'ın becerilerine karşı koymak için kullanabileceği kendine özgü hareket seçenekleri, saldırıları ve yetenekleri var. Bu da BATTLEMODE'u, saf aksiyonla akıllı stratejileri harmanlayan, ışık hızında bir mod haline getiriyor.
 
Slayer'ın iblis katletme yetenekleri olabilir ama iblis takımının emrinde de Cehennem orduları var. Doğru duydun. Her iki iblis oyuncusu da Cehennem'den bilgisayar kontrolündeki desteklerini çağırıp Slayer'ı köşeye sıkıştırabilir ve alt edebilir. Elbette bu durum Slayer'a, düşmanlarını Glory Kill'le öldürüp can kazanmak için ekstra fırsat yaratıyor. Bu sebeple iblis ekibinin ortak çalışarak hedefe karşı üstünlük sağlaması gerekiyor.

aksiyon macera nişancı
Doom Eternal: Year One Pass Doom Eternal: Rip and Tear Pack
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
DOOM Eternal (BATTLEMODE) 0 / 10 0 oy
KÜNYE
DOOM Eternal (BATTLEMODE)
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız