Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DH Texas Poker

Eğer poker oynamayı seviyor ve dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı çevrimiçi oynamanıza izin veren iyi bir Android uygulaması arıyorsanız, daha fazla aramayın. DH Texas Poker, günün ya da gecenin herhangi bir anında bu kart oyununu oynayarak hoş vakit geçirmenin müthiş bir yoludur. Diğer kullanıcılara karşı yüzlerce turnuvadan birine katılın ya da hiçbir sınır olmadan arkadaşlarınızla oynamak için kendi odalarınızı oluşturun.
 
DH Texas Poker'deki oynanış, diğer poker oyunlarıyla tamamen aynıdır: raundu kazanmak için ya en iyi ele sahip olmanız ya da en iyi blöfü yapmanız gerekir. Sıra size geldiğinde, mevcut seçeneklerden herhangi birini seçerek en iyi olduğunu düşündüğünüz kararı verebilirsiniz. Bir dokunuşla çağırın, yükseltin veya pas verin ve bir sonraki hamlenizi yapmak için oyunun ilerlemesini bekleyin.
 
DH Texas Poker'in en güzel yanlarından biri, her gün yeni odalara erişmenize yardımcı olacak hediyeler almanızdır. Daha prestijli odalara girebilmek ve en deneyimli oyunculara meydan okuyarak bir servet biriktirebilmek için iflas etmemeye çalışın. Seviye ne kadar yüksek olursa, odaya o kadar çok para ile girmeniz gerekir, ancak kazanırsanız fazla para alırsınız.
 
Son olarak, DH Texas Poker, arkadaşlarınızı davet etmek için odalar oluşturmanıza izin verir. Onlarla eğlenceli bir poker turunun tadını çıkarmak istiyorsanız, bu eğlenceli oyun, istediğiniz herkesi dokuz kişiye kadar olan odalara davet etmenize izin verir, böylece herkes oynayabilir! En iyi poker oyuncularına meydan okuyun ve her masada ve her turnuvada becerilerinizi gösterin ya da bu eğlenceli DH Texas Poker oyununda arkadaşlarınıza meydan okuyun.

parti oyunu
Funky Bay - Farm & Adventure game Play!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
DH Texas Poker 0 / 10 0 oy
KÜNYE
DH Texas Poker
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız