Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cube Block: Classic Puzzle

Cube Block: Classic Puzzle, satırları ve sütunları yok etmek için tamamlamaya çalıştığınız ilginç bir bulmaca oyunudur. Tetris'i seviyorsanız, bu sizi saatlerce akıllı telefon ekranınıza bağlı tutacak harika bir alternatiftir.
 
Oyun başladığında tek parçalı bir panel göreceksiniz. Ekranın alt kısmında seçim yapabileceğiniz birkaç parça yer alır. Elbette, hangi parçayı oynayacağınızı seçmek söz konusu olduğunda, ilerledikçe daha fazla parça için yer açmak üzere satırları ve sütunları temizlemeye çalışırken stratejik davranmak isteyeceksiniz.
 
Cube Block: Classic Puzzle'daki bulmacaları çözmek için parçaları ekranın alt kısmından sığdıkları yere sürükleyin. Bir satırı veya sütunu tamamladığınızda, panelden kaybolur. Ve bu oyunda aceleye gerek yok çünkü zamanlayıcı yok.
 
Temel olarak, Cube Block: Classic Puzzle, Android akıllı telefonunuzda bulmacaları çözdüğünüz eğlenceli ve rahatlatıcı bir oyundur.

bulmaca macera platform
Wood Block Sudoku Game RacerKing
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Cube Block: Classic Puzzle 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Cube Block: Classic Puzzle
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız