Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CrossFire: Warzone

CrossFire: Warzone, dünyayı terörist saldırılardan korumaya çalışan küresel bir savunma örgütünün sorumluluğunu üstlendiğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Büyük ölçekli saldırıları önleyin, bölgeyi kurtarın ve aralıksız düşman saldırılarına karşı savaşın.
 
CrossFire: Warzone'da oynanış iki farklı aşamaya ayrılmıştır. Bir yandan, binalar inşa ederek ve altyapıyı iyileştirerek organizasyonu yönetmelisiniz. Ayrıca asker yetiştirmeli, yeni teknolojiler araştırmalı ve generalleri işe almalısınız. Öte yandan askerlerinize emir vererek gerçek zamanlı olarak savaşmanız ve haritadaki tüm tehditlere son vermeniz gerekiyor.
 
Genel olarak CrossFire: Warzone, bu türdeki diğer oyunlara oldukça benzer. Sol alt köşede aktif görevleri kontrol edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, başlamak için bir göreve dokunmak. Elbette bir görevi tamamladığınızda ödüller kazanacak ve hikayede ilerleyeceksiniz.
 
CrossFire: Warzone, mükemmel grafiklere ve dokunmatik ekranlar için mükemmel bir oynanışa sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.

strateji taktik
Dream Island Mystery Match
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
CrossFire: Warzone 0 / 10 0 oy
KÜNYE
CrossFire: Warzone
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız