Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Critical Strike

Critical Strike, klasik Counter Strike’dan esinlenilmiş ve hem görsel stilini hem de oyunlarını paylaştığı bir FPS oyunudur.
 
Critical Strike oyununda, bölgedeki tüm teröristleri ele geçirmek zorunda olan bir terörle mücadele ekibinin bir üyesini oynuyorsunuz. Bunu yapmak için, kazandıklarınızla kazandığınız paraya yatırım yaparak genişletip yükseltebileceğiniz geniş bir silah yelpazesine sahipsiniz - karakterinizin fiziksel becerilerini de geliştirmenize olanak tanıyan bir dizi avantajdan bahsetmeye gerek bile yok.
 
Critical Strike'ın sahip olduğu tek oyun modu, bir tarafın yeniden doğuşları nihayetinde durana kadar rakip bir takımla karşı karşıya kaldığınız her yerde bulunan Team Deathmatch. Oyun modları özellikle değişmese de, haritalar kesinlikle LAN oyunlarının altın çağını hatırlatacak kusursuz bir tasarıma sahip.
 
Çok oyunculu mod müthiş olsa da, Critical Strike, FPS oyunlarının tüm sevenler için sahip olması gereken bir deneyim olmaya devam ediyor.

fps nişancı
Big Truck Drag Racing New Year Farm
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Critical Strike 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Critical Strike
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız