Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cool Goal!

Cool Goal, futbol sahası çevresindeki farklı konumlardan goller atarak nişan alma becerilerinizi sergilemenizi sağlayan bir futbol oyunudur. Bunu yapmak için, bu karakterlerden birinin parçasını oynamaya ve topunuzun her seferinde kaleye ulaştığından emin olmak için iyi bir yörünge çizmeye çalışın.
 
Kontroller basit. Topu tüm engelleri aşmak için parmağınızı ekranda kaydırmanız yeterlidir. Ayrıca, seviyeleri tamamladıkça, hedefe ulaşmak için daha da fazla rakibi ve engeli geçmeniz gerekecek.
 
Ekranın üst kısmına bakarsanız, bir sonraki seviyeye geçmek için kaç gol atmanız gerektiğini görebilirsiniz. Serbest vuruşunuzun başarılı olduğundan emin olmak için, her atış için topun nerede olduğuna dikkat etmeniz gerekir.
 
Cool Goal'te, sonsuz goller atmaya çalışırken çok eğleneceksiniz. Mümkün olduğunca basit bir oyun ile, kaleye atabileceğiniz tüm golleri atarken eğlenmeye devam edeceksiniz.

spor futbol simülasyon
Trivia.io Hoop Stack
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Cool Goal! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Cool Goal!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız