Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chimeraland

Chimeraland, sizi her türden farklı yaratık ve canavarla dolu geniş bir açık dünyaya sürükleyen bir MMORPG'dir. Bu başlıkla ilgili ilginç şeylerden biri, size karadan, denizden veya havadan keşfedebileceğiniz bir gezegen vermesidir. Hayatta kalmak için silahları, becerileri ve saldırıları en iyi şekilde kullanma yeteneğinizi test edecek sürükleyici bir deneyimdir.
 
Tabii ki böyle bir 'sandbox'ta, karakterinizin yaşaması için silahlar yapmak ve binalar inşa etmek gibi ikonik eylemler bulmak sizi şaşırtmamalıdır. Bir dağın eteklerinde ya da bir nehir kıyısında yaşamak isteyip istemediğinizi bile seçebilirsiniz. Chimeraland'da karakterlerin kaderini her zaman verdiğiniz kararlara göre belirlersiniz.
 
Yolunuza çıkan canavarların çoğunu yendikçe, bazılarını kendinize saklama seçeneğiniz de vardır. Yani bir çok savaşta size eşlik edecek mitolojik varlıkları toplayabilirsiniz. Aslında Chimeraland, bu küresel evrende size eşlik eden karakteri değiştirmenize izin verir. Bu şekilde, becerileri değiştirebilir ve yeni özellikleri deneyebilirsiniz.
 
Chimeraland'da evrendeki her bir savaşçıyı kontrol etmek için bir joystick kullanırsınız. Bu arada, ekranın sağ tarafında, tüm görevleri tamamlamanıza veya saldırıları gerçekleştirmenize yardımcı olacak birkaç eylem butonunuz vardır. Hatta sizi haritanın bir tarafından diğer tarafına daha hızlı götürecek etkileyici atlara bile binebilirsiniz. Ve bulduğunuz tüm eşyaları saklayacağınız envanterinizi de unutmayın. Oradan, karakterinizi beslemek, enerji toplamak veya sadece kılıç ve silah yapmak için istediğiniz nesneleri seçebilirsiniz.
 
Chimeraland sizi yalnızca çeşitli canavarlara karşı dinamik PvP savaşlarına götürmekle kalmaz. Ayrıca bu büyülü evrende başarılı olmak için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlamak için yemek pişirebilir, balık tutabilir ve birden fazla ürün toplayabilirsiniz.

ryo aksiyon macera
Baseball GM Nations of Shadow
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Chimeraland 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Chimeraland
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız