Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chess Royale

Chess Royale, nihai strateji oyunu olan satrancın akıllı telefon versiyonudur. Bu uygulama ile, herhangi bir Android cihazı kullanarak dünyanın her yerinden oyunculara karşı rekabet edebilirsiniz. Ve en iyisi, uygulama ayrıca isterseniz bir arkadaşınıza veya yapay zekaya karşı tamamlamanıza izin verir.
 
Chess Royale birkaç oyun modu sunar: her oyuncunun bir hamle yapmak için yalnızca bir dakikaya sahip olduğu yıldırım; her hareketin iki günlük bir zaman sınırına sahip olduğu arkadaşlarla; oyunu bitirmek için sadece beş dakikanız olacak zaman saldırısı; kısa satranç bulmacalarını çözmeniz gereken günlük bulmacalar; ve son olarak, her oyuncunun hamlelerini yapmak için iki günü olduğu klasik bir çevrimiçi oyun modu.
 
Kontroller söz konusu olduğunda, daha basit veya daha sezgisel olamazlardı. Taşımak istediğiniz parçaya dokunduğunuzda, tahta üzerinde onu hareket ettirebileceğiniz boşluklar aydınlanacaktır. Parçayı oraya taşımak için inmek istediğiniz kareye tekrar dokunmanız yeterlidir.
 
Chess Royale, akıllı telefonlar için harika bir satranç oyunudur. En önemli şeye odaklanmanızı sağlayan basit ve sezgisel bir tasarım sunar: rakibinizin hamlelerini tahmin etmek ve oyunu rekor sürede kazanmak.

parti oyunu satranç
Dice Hunter DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Chess Royale 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Chess Royale
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız