Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chaos Road: Combat Racing

Chaos Road: Combat Racing, bu türün eğlenceli oyununu ve Android için en çılgın yarış oyunlarından bazılarının oynanabilirliğini mükemmel bir şekilde birleştiren adrenalin dolu bir Shoot 'em Up oyunudur.
 
Chaos Road: Combat Racing'deki oyun daha basit olamazdı: Aracınız tüm yarış boyunca otomatik olarak hareket eder ve ekrana dokunup parmağınızı soldan sağa hareket ettirerek, arabanın konumunu kontrol edebilir ve yolunuzdaki herhangi bir rakibi vurabilirsiniz.
 
İmha etmeyi başardığınız her araba, yeterince topladıktan sonra yeni ve daha güçlü araçların kilidini açmak veya zaten garajınızda bulunanların bazı özelliklerini yükseltmek için kullanabileceğiniz paralar ve ödüller verecek.
 
Chaos Road: Combat Racing'in en ilginç özelliklerinden biri, doğrudan fantastik Need for Speed: Most Wanted'dan esinlenerek oyunun ilerleme şeklidir. Maceranıza başlangıç ??dizilişindeki en uzak kişi olarak başlıyorsunuz ve bölge patronlarını ve onların minyonlarını yenerek, en çok aranan yarışçı olana kadar rütbelerde yükseliyorsunuz.
 
Chaos Road: Combat Racing, oyunculara pürüzsüz ve son derece eğlenceli bir deneyim sunan kaliteli bir oyundur.

yarış aksiyon macera
Carrom King Zombie Tsunami
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Chaos Road: Combat Racing 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Chaos Road: Combat Racing
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız