Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Champion Strike

Champion Strike, Clash Royale'den ilham alan, stratejik savaşlar içeren ve aynı zamanda savaş alanında kahramanınızı kontrol edebileceğiniz bir oyundur. Kahramanınız ordunuzun gizli silahı olacak.
 
Champion Strike'ın oyun planı basittir: Burada amaç, birliklerinizi (kartlarla temsil edilir) kullanmak ve rakibinizin iki kulesini yok etmek için onların seviyelerini yükseltmektir. İki kuleyi yok edebilecek ilk oyuncu raundu kazanır. Ancak, aklınızda bulunsun, oyunun en önemli parçalarından biri sizin kahramanınızdır. Onu istediğiniz gibi savaş alanının etrafında hareket ettirebilirsiniz. Yine de dikkatli olun, kahramanınız güçlü olabilir ancak mağlup olursa onu 15 saniye boyunca tekrar kullanamazsınız.
 
Tıpkı aynı türdeki diğer oyunlarda olduğu gibi, savaşlar arasında kart destenizi kişiselleştirebilirsiniz. Bu yeni kartları hazine sandıklarından alabilir ve yaşam noktalarını, hızlarını ve saldırı becerilerini geliştirmek için birimlerinizin seviyelerini yükseltebilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi, kartlarınız ne kadar iyi olursa ordunuz o kadar güçlü hale gelir.
 
Champion Strike, size basit ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunmak için Clash Royale formülü içinde bazı benzersiz unsurlar sunan mükemmel bir gerçek zamanlı çevrimiçi strateji oyunudur. Ayrıca her zaman büyük bir artı olarak gördüğümüz mükemmel görseller içerir.

strateji taktik
Destiny Child: Defense War Island Crossing
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Champion Strike 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Champion Strike
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız