Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catwalk Beauty

Catwalk Beauty, bir kızın podyumda şık bir şekilde yürümesine yardım etmeniz gereken sıradan bir oyundur. Bunu yapmak için her seviyede bulunan farklı hava şartlarına göre kıyafet toplamalısınız.
 
Her mücadelenin başlangıcında, podyumda yürümeniz gereken hava koşulları size söylenir. Bir elbise askısının yanından her geçtiğinizde, mevcut kıyafetlerden birini seçmeniz ve karakterin gardırobunu oluşturmaya çalışmanız gerekir. Örneğin, kar yağdığını görürseniz, jürinin kıyafetinizi beğenmesi için palto benzeri kıyafetleri dahil etmeniz önemlidir.
 
Catwalk Beauty'de her kızın podyumunu önden izlemenizi sağlayan 3 boyutlu grafikler var. Her seviyede, bitiş çizgisini geçtikten sonra en çok puanı alan kişi olmak için başka bir modelle rekabet etmelisiniz.
 
Catwalk Beauty oynaması kolay olsa da, her oyunu tamamlarken sizi eğlendirecek. Yeteneğinizi göstererek, en iyi kıyafetleri seçme zamanı geldiğinde, jüriyi size en çok puanı vermesi için ikna edecek iyi bir stil yaratmaya çalışın.

platform macera
Love Fantasy Street Patrols
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Catwalk Beauty 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Catwalk Beauty
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız