Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catch And Shoot

Catch And Shoot, topu takım arkadaşlarınıza tek tek göndermeniz gereken eğlenceli bir arcade oyunudur. Ancak, zaman zaman onu elinizden almaya çalışan rakipler ortaya çıkacağı için dikkatli olmalısınız.
 
Catch And Shoot'un en çekici yönlerinden biri, sahnelerinin sadeliği, tüm bunların yanı sıra animasyonları ve çok çekici renklere sahip bir 3D görsel yönü destekler.
 
Ancak asıl avantaj kontrollerdir. Tek yapmanız gereken parmağınızı ekranın bir tarafından diğerine kaydırmak (oyuncunuzu hareket ettirmek için) ve topu size en yakın takım arkadaşına atmak istediğinizde yukarı kaldırmaktır. Özellikle, ıskalamamanız için, kontrol ettiğiniz oyuncunun altında topu hangi yöne atmanız gerektiğini gösteren bir ışık vardır.
 
Catch And Shoot, siz sona ulaşana kadar rakiplerinizden kaçarak takımınızın arasına topu atmaya çalışırken eğlenebileceğiniz harika bir oyundur.

macera
Knock Balls Castle Wreck!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Catch And Shoot 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Catch And Shoot
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız