Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CastleStorm II

CastleStorm 2 ne mi? Şöyle sorsan daha iyi: Ne DEĞİL ki? Kurşunlu savaş. Kule savunması. Vahşi çatışma. Garip karakterler. Krallık fetheden taktiksel stratejili destansı harekatlar. ZOMBİ KOYUNLAR! Oyun dünyasının en mükemmel tür karması seni bekliyor.
CastleStorm 2, Unreal 4 altyapılı acımasız yıkım ile oyun dünyasının en büyük tür karmaşasını bir üst seviyeye çıkararak stratejik ve taktiksel fetih konulu yeni bir oyun yaratıyor.

Krallığın kahramanları pis zombi kuvvetleriyle yüzleşirken, iki destansı hikâye odaklı mücadelede her iki taraf için de zafere giden yolunu çizeceksin. Fakat bu sırada elini kaotik kıyıma ve keyif veren yıkıma bulaştıracaksın!

CastleStorm 2, kahraman şövalyeler, büyücü kadınlar, muhteşem ejderhalar ve koyunlarla dolu, orta çağ çılgınlığının yaşandığı klasik bir fantezi dünyasına geri dönüyor. Fakat mezardan tam anlamıyla yeni bir tehdit ayağa kalkıyor. Yürüyen cesetler. Başsız atlılar. ZOMBİ koyunlar. Tamamen nahoş bir ruh çağırma işi... Gerisini tahmin et.

İçindeki ekstrem strateji uzmanını ortaya çıkaran oynanışla büyük bir imparatorluk kur, ardından zafere giden yolda askerlerini yönet ve hatta KONTROL ET!

CastleStorm II Strateji Fantezi 4X oyun
HABERLER
Star Wars: Squadrons Almighty: Kill Your Gods
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
CastleStorm II 0 / 10 0 oy
KÜNYE
CastleStorm II ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız