Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Candy Manor

Candy Manor, bulmacaları ustalıkla 3'lü eşleştirme oyunuyla birleştiren eğlenceli bir oyundur. Bu vesileyle, bir kadının bakıma muhtaç hale gelen eski bir malikaneye gitmesine yardım etmelisiniz. Bununla birlikte, hem ona ulaşma yolu hem de konağın kendisi, bilmeceleri çözerek geçmeniz gereken aksiliklerle dolu olacaktır. Her bilmeceyi çözmek için gereken enerjiyi elde etmek için 3'lü eşleştirme oyunu oynamalısınız.
 
Candy Manor'daki oynanış basittir. Konağa giden yol boyunca her türlü engeli bulacaksınız; yoldaki bir delik, yolunuzu tıkayan bir ağaç, gevşeyen bir grup tavuk vb. Eve bile ulaşmadan önce tamamlamanız gereken bir hedefler listesine sahip olacaksınız. Bu hedefleri tamamlamak için, 3'lü eşleştirme bulmacalarını çözerek toplayabileceğiniz yıldızlara ihtiyacınız olacak. Ve elbette, bu bulmacalardaki oynanış neredeyse kesinlikle aşina olduğunuz bir oyun: Onları yok etmek için aynı türden üç veya daha fazla parçayı eşleştirmeniz yeterli. Her seviyede, belirli sayıda nesne toplamanız gerekecek ve bunu yapmak için sınırlı sayıda hareketiniz olacak.
Buradaki fikir, mümkün olan en az hamleyi kullanarak olabildiğince çok puan elde etmektir.
Her 3'lü eşleştirme bulmacasını çözdükten sonra, her sorunu çözmek için en iyi yolu seçmeniz gerekecek. Örneğin, yolu kapatan bir ağaç olması durumunda, onu yoldan çıkarmak için bir kibrit veya kanca kullanmak isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekir. Seçtiğiniz seçeneğe bağlı olarak, her durumun üstesinden gelmede az ya da çok başarılı olacaksınız.
 
Candy Manor, bu aşırı sömürülen türe yeni bir dokunuş katan, size yeni ve şaşırtıcı bir şey getirmeyi başaran eğlenceli bir oyundur.

bulmaca macera platform eşleştirme
Garden of Words - Word game Hamster Cookie Factory
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Candy Manor 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Candy Manor
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız