Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Candy Fever

Candy Fever, her seviyedeki hedeflere ulaşmak için rengarenk şekeri toplamanıza meydan okuyan mantık tabanlı bir oyundur. Bu tür oyunlardan hoşlanıyorsanız ve yeteneklerinizi kombinasyon ve güçlendiricilerle dolu olan turlarla test etmek istiyorsanız, şeker toplamanın tek işiniz olduğu bu eşsiz macerayı deneyin.
 
Candy Fever'daki oynanış, diğer maçın kalanındaki 3 oyun gibidir; şekeri toplamak için, üç veya daha fazla aynı renkli şekeri eşleştirmeniz yeterlidir. Bunu yapmak için, parmağınızı hareket etmelerini istediğiniz yöne doğru kaydırın. Yatay veya dikey olarak yalnızca bir yere taşıyabileceğinizi unutmayın. Tahta üzerinde her türlü şekeri bulabilirsiniz, ancak onları birleştirmenin ya da onlardan kurtulmanın tek yolu, tamamen aynı olan diğer şekerlerle eşleşmektir.
 
Ekranın üst kısmında, mevcut puanınızın yanı sıra ulaşmak zorunda olduğunuz hedefi göreceksiniz, bu da mümkün olduğunca yüksek puan aldığınızdan emin olmak için gelecekteki hareketlerinizi yönetmenize yardımcı olur. Unutmayın ki, kombolarınız ne kadar büyükse, o kadar değerli olurlar.
 
Candy Fever, aksiyonla dolu durumlarda yeteneklerinizi test ederek sizi oyunun tadını çıkarmaya davet eden yüzlerce giderek daha zor seviyelere sahiptir. Mantık becerilerinizi gösterin ve hedeflere ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz kadar şeker toplayın.

bulmaca macera platform eşleştirme
Otherworld Legends Idle Island
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Candy Fever 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Candy Fever
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız