Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS Pipas

CS Pipas, amacınızın gerçekçi 3D sahnelerde uçurtma uçurmak olduğu sıradan bir oyundur. Bunun için yapmanız gereken tek şey, sizi en çok ilgilendiren uçan cismi seçip onu havada metrelerce uçurmaya çalışmak.
 
Parmağınızı Android ekranınızda kaydırarak, güç ve yörünge tuşlarına doğru anda basarak uçurtmayı uçuracaksınız. Dahası, CS Pipas'ın en eğlenceli yönlerinden biri, diğer oyuncularla etkileşim kurabileceğinizi, uçurtma iplerini kesmeye ve her oyunu kazanmaya çalışabileceğinizi keşfetmenizdir.
 
CS Pipas'ın bir başka ilginç özelliği de kazandığınız ödülleri daha da yükseğe uçabilen yeni uçurtmaların kilidini açmak için kullanabilmenizdir. Her uçurtmadan en iyi şekilde yararlanmayı biliyorsanız, rakiplerinizi yenmeniz çok daha kolay olacaktır.
 
Uçurtmayı farklı 3D sahnelerde uçururken CS Pipas'ı oynarken çok eğleneceğinize şüphe yok. Bu sayede diğer kullanıcılara karşı oynayarak uçurtma iplerini kırabilir ve oynadığınız oyunlarda maksimum puanları alabilirsiniz.

simülasyon macera
My Cafe: Recipes & Stories Kor
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
CS Pipas 0 / 10 0 oy
KÜNYE
CS Pipas
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız