Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bus Driver Simulator 2019

Kendinizi bir yolcu otobüsü şoförü rolüyle deneyin!

Kenti ve banliyölerini gezerek, programı kesinlikle takip edin. Yolcuları başarıyla teslim ederek ve trafik yasalarını izleyerek para kazanın. Önceden ayarlanmış koşullarla çeşitli senaryoları tamamlayın veya Serbest Modda kendi kariyerinizi oluşturun.
 
Eylem gerçek şehirde gerçekleşir. İki şehir: Köln, Almanya ve Serpukhov, Rusya
Şehrin ve banliyölerinin büyük bölümünün fotoğraflarını, gerçek şehir nesnelerine olabildiğince yakın olarak binaları ve sokakları yeniden yarattık. Sanal şehir her ayrıntıda çok doğru bir şekilde yeniden yaratılıyor. Binalar, otobüs durakları ve diğer nesneler tam olarak yerlerine yerleştirilmiştir.
 
İstediğiniz gibi oynayın! Seçim özgürlüğün var.
İlgilendiğiniz şehir bölgelerini gezmek için görünümünüzdeki güzergâhları seçin. Yüksek hızlı yolcu taşımacılığı veya yavaş ve rahat sürüşten hoşlanmanız fark etmez. Önceden belirlenmiş zamanlamayı sevmiyorsanız, oyun stilinize göre özelleştirebilirsiniz. Para kazanın, yeni otobüsler satın alın ve yeni sürüme geçirin. Otobüsünüzü istediğiniz gibi dekore edin. Her otobüs için kesinlikle çeşitli süslemeler seveceksiniz.
 
Her çeşit araç bulunmaktadır.
Farklı çağlardan ve ülkelerden otobüs sürmek için eşsiz bir şansınız var. Eski Sovyet şehir otobüslerini ve Avrupa’nın uzun mesafeli devlerini de kullanabilirsiniz.
 
Sürücünün hayatı sadece yolda geçmez.
Aracınızı ara sıra doldurmak için unutmayın, böylece çekici aramak zorunda kalmazsınız. Otobüslerinizi yükseltebileceğiniz ve dinlenebileceğiniz dört garajdan birinde çok zaman geçirmeye hazır olun.
 
Günün vakitleri değişmektedir.
Oyunumuzda gerçekçi trafik uyguladık. Ayrıca, gündüz saatine bağlı olarak yolcu trafiği simüle edilmektedir. İnsanları sabah saatlerinde, trafik sıkışıklığı olduğunda, öğleden sonra, daha az yolcu ve otomobil olduğunda ve akşamları, sokaklarda neredeyse hiç kimse bulunmadığında ve sokak lambalarının yollarını aydınlatırken, seferlerinizi sunun.
 
Oyun deneyiminizi genişletin.
Sürüş, daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi! En iyi oyun deneyimi için VR setini, direksiyonu ve pedalları bağlayın.

Bus Driver Simulator 2019 KishMish Games Switch PC
HABERLER
Marvel Future Revolution Rack N Ruin
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bus Driver Simulator 2019 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bus Driver Simulator 2019
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız