Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brutal Strike

Brutal Strike, Valve'ın efsanevi oyunuyla neredeyse aynı deneyimi sunan Counter-Strike 1.6'ya benzeyen birinci şahıs aksiyon oyunudur. İkisi arasındaki temel fark, oyunun bu versiyonunda çok daha fazla kan ve şiddet bulacaksınız. Ayrıca, mevcut yeni oyun modları da bulacaksınız.
 
Brutal Strike'daki kontroller, mobil cihazlar için tipiktir. Yani sol baş parmağınızla karakterinizi hareket ettirebilir ve sağ parmağınızla nişan alabilirsiniz. Ekranın sağ tarafında, ateş etmek, çömelmek veya silahın teleskopik görüşünü kullanmak için düğmeler de olacak. Bununla birlikte, kurulum menüsünden kontrolleri istediğiniz zaman ayarlayabilirsiniz.
 
Brutal Strike'daki klasik oyun modu, cs_Assault ve de_Dust2 gibi bazı pratik olarak aynı ortamlarla Counter-Strike'daki ile aynıdır. Amacınız neredeyse her zaman rakip takımı alt etmek. Her tura başlamadan önce, önceki turda kazandığınız parayı yeni silahlar, el bombaları ve kurşun geçirmez yelekler satın almak için kullanabilirsiniz.
 
Brutal Strike, mobil cihazlarda bulabileceğiniz Counter-Strike'ın en iyi alternatiflerinden biridir. Sadece orijinaline sadık bir oyun deneyimi sunmakla kalmaz, aynı zamanda biraz geliştirilmiş grafiklere, birkaç ek oyun moduna (zombi modu gibi) ve günün her saati oynayan gerçekten aktif bir oyuncu topluluğuna sahiptir.

nişancı aksiyon fps
Battlelands Royale Hypnosis Mic: Alternative Rap Battle
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Brutal Strike 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Brutal Strike
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız