Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bowling King

Bowling King tüm dünyadan oyunculara karşı heyecan verici çevrim içi oyunları oynamanıza izin veren bir 3D bowling oyunudur.
 
Bowling King: The Real Match oyununda bir çok farklı yer arasından seçim yapabilirsiniz: klasik bowling pisti, bir casino, piramitler ve çok daha fazlası. Üstelik, oynadıkça kilidini açabileceğiniz ondan fazla bowling topu da alabilirsiniz.
 
Bowling King: The Real Match oyununu oynamak bu tarz bir oyundan bekleyebileceğiniz oranda basittir: parmaklarınızın ucunu kullanın, topu piste gönderirken ne kadar güç kullanmanız gerektiğini ve ne kadar rotasyon yapacağınıza karar verin. Strike yapmanız ne kadar iyi olduğunuza göre değişir.
 
Bowling King: The Real Match çok farklı oyun modlarıyla gelmez, ancak bunlara da ihtiyaç duymaz. Temel oyun modu gerçek zamanda bir rakibe karşı oynamanıza izin veren çoklu oyuncu modudur; burada dünya sıralamalarına tırmanırken puan toplarsınız.
 
Bowling Kine: The Real Match diğer kişilere karşı oynamanıza izin veren mükemmel bir bowling oyunudur.

spor bowling macera
Golf Battle Bowling King: The Real Match
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bowling King 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bowling King
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız