Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Boom Beach: Frontlines

Boom Beach: Frontlines, Space Ape stüdyosunun Supercell ile birlikte size heyecan verici dövüşler getirmeye çalıştığı bir aksiyon ve macera oyunudur. Brawl Stars ve Clash Royale arasında bir yerde, dolu bir oyunla, işiniz düşman grubunu yenmeye çalışırken çetenizi korumaktır.
 
Boom Beach: Frontlines ayrıca Supercell'in yıllar önce yayınladığı ve hâlâ binlerce oyuncusu olan Boom Beach'ten de biraz alır. Bununla birlikte, bu yeni bölümün oynanabilirliği, savaşlar sırasında basit kontrollerle temiz bir nefes almak gibidir.
 
Çevrede dolaşırken ekrandaki joystick'i kullanmanız gerekir. Parmağınızı kaldırmadan, her düşmanın ömrünü tüketmek için atışlarınızı hedefleyebilirsiniz. Yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla, her bir bombayı düşmanlarınıza karşı patlatmaya çalışırken kendinizi çapraz ateşten koruyabilirsiniz.
 
Boom Beach: Frontlines'daki bir diğer olumlu özellik de, aldığınız ödüllerle ekibiniz için yeni karakterlerin kilidini açabilmenizdir. Benzer şekilde oyun, yeni güncellemeler ile özel karakterler de içerir. Savaşlar sırasında, düşman üslerini paramparça etmek için farklı unsurları da patlatabilirsiniz.
 
Boom Beach: Frontlines, kendinizi savaşlara kaptırırken bolca eğlenmenizi sağlayan çok keyifli bir oynanabilirliğe sahiptir. En iyi birlikleri oluşturun ve ilerlemek için takım arkadaşlarınızla işbirliği yaparken çetenizi savunmaya çalışın. Tüm düşmanları gerçekten yenmenin ve durdurulamaz bir karakter ordusuna sahip olduğunuzu kanıtlamanın tek yolu budur. Tüm bunlar, dövüşçüleri ve ortamları inanılmaz 3D olarak sunan olağan çarpıcı görsellerle birlikte gelir.

aksiyon macera
Earth Protect Squad: Third Person Shooting Game Beatstar
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Boom Beach: Frontlines 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Boom Beach: Frontlines
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız