Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bob The Robber 3

Bob The Robber 3, gizli bilgileri çalmak için hükümet binalarına girmesi gereken beyaz eldivenli bir hırsız olan Bob olarak oynadığınız gizli bir 2D oyundur. Bu görevlerin her birinde amacınız, sizi görmeden ve olabildiğince fazla bilgiyle kaçmaktır.
 
Karakterinizi ortam boyunca hareket ettirmek, ekranda gitmek istediğiniz yere dokunmak kadar basit. Ortamdaki bir nesneyle etkileşim kurmak mümkün olduğunda bunu belirtmek için özel bir sembol görürsünüz. Gölgelere gizlenebilir, kapıları açabilir, korumaları kesebilir, kombinasyonları izleyebilir, kilitleri açabilir, bilgisayarları kesebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
 
Bob the Robber 3'te bir düzineden fazla farklı seviye bulacaksınız. Bazı seviyelerde silahlı askerlerle yüz yüze gelirken, diğerlerinde birkaç bilim insanını öldürmeniz gerekecek. Her seviye yeni bir unsur sunar, böylece asla sıkılmazsınız.
 
Bob the Robber 3, eğlenceli ve orijinal bir oyun deneyimi sunmak için gizliliği ve aksiyonu mükemmel bir şekilde birleştiren bir oyundur. Oyun ayrıca mükemmel grafiklere ve çok çeşitli ayarlara sahiptir.

platform aksiyon macera
Dynamons World Bob The Robber 4
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bob The Robber 3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bob The Robber 3
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız