Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Block Puzzle Jewels World

Block Puzzle Jewels World, klasik Tetris'in ana önermesini Tangram'ın mekaniği ile mükemmel bir şekilde birleştirmeyi başaran zorlu bir bulmaca oyunudur. Bir pano üzerinde renkli parçaları birleştirerek amacınız, boş alanın dolmasını önlemek için mümkün olduğunca çok satır ve sütun oluşturmaya çalışmaktır.
 
Block Puzzle Jewels World'deki mekanikler gerçekten basittir: Bir araya getirmeniz gereken farklı parçalar ekranın altında üçer üçer görünür. Onları yerleştirmek, üzerlerine dokunmak ve gitmelerini istediğiniz yere sürüklemek kadar kolaydır. Üç parçayı yerleştirdikten sonra, başka bir üç parça belirir. Tıpkı Tetris gibi, tam satırlar ve sütunlar oluşturmak, bu parçaların kaybolması, toplam puanınıza puan eklenmesi ve olası yeni kombinasyonlar için alan yaratılması anlamına gelir.
 
Aynı türdeki diğer oyunların aksine Block Puzzle Jewels World'de zaman sınırı yoktur, yani oyun deneyimi çok daha rahattır.
 
Block Puzzle Jewels World, zorlu olduğu kadar bağımlılık yapan, beş dakikadan fazla olmayan bloklara sıkıştırılmış gerçek bir meydan okumanın tadını çıkarmak isteyen herkesin seveceği bir oyundur.

bulmaca macera platform
MergeRaid.io Anima
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Block Puzzle Jewels World 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Block Puzzle Jewels World
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız