Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blob io

Blob io, renkli hücreler ve çeşitli engellerle (aslında virüsler) dolu bir evrendeki diğer oyunculara karşı yüzleştiğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
 
Blob io'nun çalışma şekli basit görünür, temel olarak tek yapmanız gereken parmağınızı ekran boyunca kaydırarak oyun alanınızın etrafında dolaşırken su damlasına rehberlik etmektir. Daha fazla renk eklemek ve oynadıkça daha fazla güç kazanmak için herhangi bir virüse çarpmamaya çalışın ve çok puan toplayın. Her oturumdan sonra daha fazla deneyim puanı kazanırsınız. Hareket halindeyken daha büyük bir su damlasıyla başlamak gibi ek özellikleri yükseltmek ve kilidini açmak için bunları kullanın.
 
Blob io sıralama panosunda en yüksek konuma ulaşmak için, yaklaşan saldırılara karşı kendinizi savunmak amacıyla kontrolleri kullanmak isteyeceksiniz. Kendinizi birkaç farklı hücreye bölmek ve rakiplerinizi yemek ya da yollarına birkaç virüs atarak onları patlatmak için sağ tuşa basın. Herhangi bir düzgün .io oyunundan beklendiği gibi, çok oyunculu bir oyun olduğu için tüm düşmanlarınızın gerçek çevrimiçi insanlar olduğunu unutmayın. Bu, eğlenceli bir unsur oluşturur çünkü rakibinizi sıralamalarına bağlı olarak boyutlandırabilir ve onlarla canlı sohbet özelliği aracılığıyla yazışabilirsiniz.
 
Blob io, neredeyse tüm .io başlıklarından bekleyebileceğiniz klasik bir oyun sunan eğlenceli bir oyundur. Androidinizde saatlerce basit ama bağımlılık yapan bir eğlence sunar.

aksiyon macera
Z-Day: Hearts of Heroes LF7&15 Livescore
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Blob io 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Blob io
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız