Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Arcade Collection

The Lost Vikings'de oyuncular Hızlı Erik, Tıknaz Olaf ve Yaman Baelog'u kontrol ediyor. Bu üç gözü pek Viking, yeteneklerini birbirlerine yardım etmek için kullanarak yüzlerce bulmaca çözmek, düşmanlarını yenmek ve eve dönmek için tehlikeli bir deniz yolculuğuna göğüs germek zorunda. The Lost Vikings'in Definitive sürümü oyunun farklı konsol versiyonlarının en iyi yönlerini bir araya getiriyor. Oyunda hem ilk yayınlanan sürümün üstün ses ve görsel deneyimi hem de daha sonra yayınlanan sürümün fazladan bölümleri, bölüm arası videoları ve 3 kişiye kadar oynanabilen yerel çok oyunculu deneyimi mevcut.
 
Tuzak dolu bir dizi pistte, rock ve metal şarkıları eşliğinde yarışılan Rock N Roll Racing ise, oyunculara canlılığıyla göz dolduran, yıkım dolu bir yarış deneyimi vaat ediyor. Oyuncular farklı yetenekleri olan çeşitli yarışçılardan ve özelleştirilebilen araçlardan birini seçerek oyuna başlıyor. Her araçta, rakiplerinden kaçmalarını ve onları yok etmelerini sağlayan çeşitli geliştirilebilir silahlar bulunuyor. Definitive sürümle oyuna kar ve yağmur gibi çevre koşulları ekleniyor ve orijinal sürümde iki olan çok oyunculu yerel oyun kontenjanı dört kişiye çıkıyor. Definitive sürüm ayrıca yarış pisti sayısını 384'e çıkarıyor, 16:9 çözünürlüğü destekliyor ve hem oyunun gerçek enstrümanlarla yorumlanmış klasik müziklerini hem de eklenen yeni parçaları içeriyor. Oyuncuların pistte fırtına gibi eserken duyacakları yeni "Loudmouth Larry" yorumları da cabası.
 
Blackthorne bilek gücüyle, kurnazlıkla, gizemli bir geçmişle ve gücü sürekli artan bir pompalı tüfekle donatılmış olan ölümcül komando Kyle "Blackthorne" Vlaros'u konu alıyor. Oyunla aynı adı taşıyan ana karakteri kontrol eden oyuncular, mutant canavarlar ve goblin sürüleriyle dolu iki boyutlu, fütüristik, dünya dışı bir gezegen ortamında tehlikelerden kaçıp, önlerine çıkan her şeyi patlatarak gezegenin sakinlerini kurtarmaya ve kaderlerine ulaşmaya çalışmak zorunda. Oyunun Definitive sürümünde oyuncular her seviyeyi keşfettikçe açılan, "savaş sisi" ile kaplı bir harita bulunuyor.

Blizzard Arcade Collection Blizzard Entertainment The Lost Vikings Rock N Roll Racing Blackthorne
HABERLER
MotoGP 21 Diablo II: Resurrected
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Blizzard Arcade Collection 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Blizzard Arcade Collection ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız