Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blightbound

Dünya uçurumun eşiğine gelmiş. Onyıllar önce bir grup efsanevi savaşçı uzun ve zorlu bir mücadelenin ardından korkunç Gölge Titanı yok etmişler fakat zafer sevinçleri pek uzun sürmemiş. Canavarın parçalanmış kabuğundan dışarı sızan ve dokunduğu tüm canlıları kendi kötülüğüyle zehirleyip ele geçiren korkunç bir sis, yani Blight ile bu canavarın habis emelleri serbest kalıp ortalığa yayılmış.
 
Blightbound çok oyunculu bir dungeon crawler. Oyunda üç ayrı kahraman dağlardaki sığınaklarından çıkarak Blight denilen, her yere çökmüş gizemli, tehlikeli, iğrenç bir sis bulutunun içinde maceraya atılıyorlar.
 
Özenle yaratılmış zindanları keşfedip korkunç mistik canavarlarla mücadele edecek, çok kıymetli ganimetleri toplayacak ve düşen kahramanlara tekrar can vererek savaşçı ekibini genişleteceksin. Devasa bossları alaşağı etmek ve zorlu bulmacaları çözmek için ekipteki her oyuncunun kendine özgü bir görevi var: savaşçı, suikastçı ya da büyücü.
 
Tüm görevleri tamamlayıp tüm ödülleri toplayarak Blight'ı bir daha dirilmemecesine yok edebilecek misin?
 
Blightbound, keşfedilecek yeni zindanlar, canlandırılacak yeni kahramanlar ve toplanacak yeni ganimetler getiren düzenli güncellemelerle sürekli gelişip genişleyen bir oyun.
 
20'nin üzerinde özgün kahramanı topla. Her birinin özel becerileri, pasif yetenekleri ve tamamlanacak hikayeleri var.
 
Toplayacağın yüzlerce özgün ganimet öğesi ile yeni öğeler üretecek, kahramanlarını geliştirecek, saldırı ve yetenek repertuarlarını daha da genişleteceksin.
 
Dağın zirvesinde güvenli sığınağını kur, yeni zanaatkarlar edinerek yeni öğeler üret, ödül görevlerini tamamla, kahramanlarını eğit.
 
Her birinde fethedilecek kendine özgü zindanlar bulunan birbirinden çok farklı üç bölgeyi keşfet: uğursuz Gravemark, kasvetli Underhold ve tehlikeli Blood Ridge.
 
Takım oyununu destekleyen farklı sınıf rolleri ve rolünün gereğini yerine getirdikçe seviyesi daha da yükselen muazzam yetenekler. Savaşçı olarak hasarı blokla, suikastçı olarak düşmanı gafil avla veya büyücü olarak müttefiklerine şifa ver.
 
El çizimi karakterlerle gerçek zamanlı 3D modellerin ve aydınlatma efektlerinin mükemmel sentezi.

Blightbound Devolver Digital Ronimo Games multiplayer dungeon crawler
HABERLER
Greak: Memories of Azur The Culling
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Blightbound 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Blightbound
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız