Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Legend

Paralı Askerlerden oluşan bir tabura öncülük ederek lanetlenmiş Grant şehrine git ve hayatta kalan bir direniş grubunun fanatiklerle dolu ölümcül bir tarikata karşı mücadelesine yardım et. Bu heyecan verici bir alternatif tarihin işlendiği Tur Tabanlı Strateji RPG oyununda sokakları kaplayan ve insanların delirmesine neden olan sisi ortadan kaldır!

Low Lands'in mimarisini temel alan bir 17. yüzyıl şehri olan Grant'in harabe sokaklarını keşfet. Direnişin Mephistocu Tarikatçılara karşı yürüttüğü mücadeleye yardım et.
Çıldırtan bir sis yaparak bunu tüm şehre salan tehlikeli bir Simyacı olan Mephisto'nun geçmişini açığa çıkar.
Eski Suyukçuluk konseptini temel alan bedene dayalı bir simya yöntemini kullanarak savaş. Dört farklı dengesizlikte ustalaş ve düşmanlara çok büyük hasar vermek için bunları Katalizör Saldırılarıyla birleştir!
Her biri eşsiz yetenekleri öğrenebilen ve farklı ekipmanlar kullanabilen 15 oynanabilir sınıfın kilidini aç. Bunlarda ustalaş, diğer birimlerle sinerji kur ve Grant'in en iyi özgürleştiricisi ol!
Maceranı özelleştir; hikayeye öncelik verenler affedici bir deneyim yaşayabilirken zoru seven oyuncular ise her hatanın cezalandırıldığı bir oyun oynayabilir.

Bizi özgürleştirmeni bekliyoruz yabancı.
Dileğimizi gerçekleştir!

Black Legend rol yapma oyunu strateji keşif 3d oyun çıkış tarihi ne zaman
HABERLER
Adios Chronos: Before the Ashes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Black Legend 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Black Legend ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız