Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bhop pro

Bhop pro, her çeşit ortamda heyecan verici yarışlarda dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı yarışma şansı sunan birinci şahıs bir platformcudur. Bitiş çizgisine ulaşmak için karakterinizin hareketlerini nasıl kontrol edebileceğinizi öğrenmelisiniz.
 
bhop pro'nun kontrolleri basittir. Ekranın sol kısmında karakterinizi hareket ettirmek için kullanabileceğiniz bir joystick ve sağ tarafında ise zıplamasını sağlayabileceğiniz bir buton bulursunuz. Hepsi bu. Bu basit kontrollerle, başarılı zıplayışlar yapıp hız kazanarak bir taraftan diğerine zıplamalısınız. Zıplamaların devinimlerini ayarlamada uzmanlaştıktan sonra inanılmaz başarılar sergileyeceksiniz.
 
bhop pro'nun en iyi yanlarından biri, hiç şüphesiz, mevcut olan çok sayıda çeşitli seviyesi ve oyun modlarıdır. Artı, seviyelerin çoğu diğer oyunlardan esinlenmiştir. Örneğin, Mirror's Edge ya da Fall Guys oyunlarındakilere benzer ayarlar bulursunuz. Ve en iyi tarafı ise, her zaman rakip olarak oynadığınız diğer oyuncuların kalanını görebilirsiniz.
 
bhop pro, orijinal bir oyun tecrübesi sunan son derece eğlenceli bir birinci şahıs platform oyunudur. Ve en iyisi, karşı oynadığınız diğer oyuncuları her zaman görebilirsiniz.
bhop pro, orijinal bir oyun deneyimi sunan inanılmaz derecede eğlenceli bir birinci şahıs platform oyunudur. Çeşitli oyun modları sayesinde, imkansız devrelerde kimin en hızlı olduğunu görmek için yarışabilecek veya sadece bunu yapmanın zevki için açık ortamlarda amaçsızca zıplayabileceksiniz.

platform macera
The VII Enigma Warhammer Odyssey
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bhop pro 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bhop pro
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız