Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ben10

Ben 10 Heroes, Ben 10 animasyon serisine dayanan bir aksiyon ve macera oyunudur. İçinde Vilgax, Hex, Dr. Animo ve Zombozo gibi kötü adamlara karşı savaşacaksınız. Oyun, TV şovunda gördüklerinize benzer bir görünüme sahip ve hatta bazı eğlenceli 3 tarzı eşleştirme oyunlarını içeriyor.
 
Ben 10 Heroes'da kötü adamlarla dolu onlarca ortamda ilerlemeniz gerekiyor. Kendinizi yeterince savunmak için yeteneklerinizin kilidini açıp elinizden geldiğince güçlendirmeniz gerekecek. Bunu yapmanın tek yolu, farklı eşleştirme oyunlarını tamamlamaktır. Karşılaştığınız her savaşta kullanabileceğiniz yeni güçleri bu şekilde elde edeceksiniz.
 
Aslında, başarınızın büyük bir kısmı, her bir kahramanın gücünü ne kadar ustaca birleştirdiğinize bağlıdır. Sıra size her geldiğinde rakip saldırıları azaltmanın tek yolu budur.
Ben 10 Heroes'da, Ben 10 TV şovundan tonlarca aksiyon dolu anı yeniden yaşarsınız. Tüm uzaylıları bir araya getirme ve yeteneklerini artırma imkanı, gittikçe daha fazla tur oynadıkça bu oyunun eğlence faktörünü maksimuma çıkarır.

aksiyon macera
Beyblade Burst Rivals Project T3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ben10 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ben10
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız