Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batora: Lost Haven

Batora: Kayıp Cennet, doğrusal olmayan, gezegenler arası bir öyküye odaklı aksiyon RPG'sinde hack & slash ve çift namlulu nişancı oyunlarının özelliklerini bir arada sunuyor.
 
Yurdunuzu kurtarmak için hangi sınırları aşarsınız?
 
Avril eskiden 16 yaşında sıradan bir kızdı, doğuştan kahraman diyeceğiniz birisi değildi.
Ta ki gizemli bir olay Dünya'yı harap edene ve o da değer verdiği her şeyi kaybedene kadar.
Şimdi, kendisine bahşedilen fiziksel ve zihinsel güçlerle gezegenini kurtarmaya çalışabilecek tek kişi o!
 
Kozmik yolculuğu böyle başlıyor: Çok kısa bir süre içinde Avril, iyiyle kötü arasındaki çizginin ne kadar ince olduğunu öğrenecek. Kime inanacağına karar vermek ona kalmış: seçimleri evrenin kaderini değiştirecek.
 
FİZİKSEL/ZİHİNSEL DUALİSM › Yolculuk boyunca karşılaşacağınız görevler ve gizemlerle yüzleşmek için bedeniniz ve zihniniz arasındaki mükemmel dengeyi bulun, ancak ikili sağlık çubuğuna dikkat edin: bu, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı izler ve bunlardan birini kaybederseniz... ölürsünüz!
 
MUHAFIZ MI FATİH Mİ? › Gruplarla etkileşimlerinizde zekanızı veya gücünüzü kullanmanız gerekip gerekmediğini seçin: hedefinize ulaşırken kim olmak istediğinize karar verin ancak sonuçlara dikkat edin...
 
HIZLI İLERLEYEN ÇOK KATMANLI SAVAŞ SİSTEMİ › Fiziksel ve zihinsel mod arasında ne zaman geçiş yapacağınızı hemen öğrenin: stratejik düalizminizi netleştirmek, rakiplerinize ayak uydurmanın tek yoludur!
 
RETRO BİLİM KURGU GÖRSELLERİ › 1950'lerin Retro Bilim Kurgu Sanatından ilham alan orijinal el boyaması görsellerle gözlerinize ziyafet çekin; renkli ve büyüleyici gezegenleri ziyaret edecek ve tüm evrenin en ilgi çekici yaratıklarıyla tanışacaksınız!
 
DOĞRUSAL OLMAYAN DUYARLI ANLATIM › Seçimleriniz evrenin ve içinde yaşayan yaratıkların kaderini değiştirecek. Kararlarınızın sorumluluğunu almaya hazır mısınız? Yazarlar Birliği Ödülü sahibi tarafından tasarlanan öykünün tüm olası sonuçlarını öğrenin!

Batora: Lost Haven İzometrik Aksiyon RPG Stormind Games
HABERLER
Pinball FX The Day Before
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Batora: Lost Haven 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Batora: Lost Haven ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız