Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Balan Wonderworld

Daha önce eşi benzerine rastlanmamış muhteşem ve aksiyon dolu gösterimize hoş geldin!
 
Balan Wonderworld, Balan Sahnesi'nde geçen muhteşem bir aksiyon ve platform oyunu. Esrarengiz orkestra şefi Balan ve gösterinin yıldızları Emma ile Leo, hayal gücünün doruklarında kurulmuş Wonderworld'deki muazzam maceralara atılırken farklı karakter kostümlerinin getirdiği özel güçleri kullanacak. Burada gerçek dünyadan gelen anılar ve hayaller silsilesi, insanların bağırlarına bastığı değerli şeylerle birleşiyor.
 
Wonderworld'de yıldızlarımızı kendine has gariplikleri olan on iki farklı hikâye bekliyor. Bu hikâyelerin kalbine ulaşmak için, sayısız aldatmaca ve tuzakla dolu karmakarışık sahnelerin her bir köşesini keşfedecekler.
 
Wonderworld insanların kalbinde ve hayal gücünde yaşıyor
 
Hikâyemiz, fantastik ve bir o kadar da acayip bir dünya olan Wonderworld'de geçiyor. Bu dünyada insanların mutlu ve olumlu anıları, huzursuz edici endişeleri ve olumsuz düşünceleriyle harmanlanıyor.Gizemli palyaço Balan'ın eşliğinde Wonderworld'e dalan Leo ile Emma, kendileri için kıymetli olan şeyi aradıkları bir maceraya atılıyorlar.
 
Gerçek dünyaya dönmeden önce kendi kalplerinin bozulmuş dengesini düzeltmeleri gerekiyor...
 
80'den fazla eşsiz kostümle hayal edebileceğinden daha da fazla aksiyona dal!
Gösterinin yıldızları, sayısı 80'i aşan rengârenk kostümleri giyerek Wonderworld sakinlerinin güçlerini kullanabiliyor!Düşmanlarını ezmek, havada yürümek, zamanı dondurmak veya nesneleri kontrol etmek gibi sayısız beceri, farklı kostümleri topladıkça emrine amade olacak!
 
İki Efsanevi Yapımcı Güçlerini Birleştirdi!
 
Herkes duysun! Square Enix'in iyiden iyiye arşa çıkarttığı hikâye anlatıcılığı ile birleşen aksiyon dolu bu mükemmel dünya, efsanevi Naka Yuji'nin eseri! 20 yıl sonra ilk kez Naka Yuji ve Oshima Naoto güçlerini birleştirdi; hem dışarıdan gelen hem de içeride çalışan profesyonel aksiyon oyunu geliştiricileriyle video ve müzik prodüktörlerini bir araya getirerek BALAN COMPANY ekibini oluşturdu.

Balan Wonderworld Square Enix Yuji Naka Naoto Ohshima üç boyutlu aksiyon platform PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One Switch PC
HABERLER
Fable The Falconeer
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Balan Wonderworld 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Balan Wonderworld ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız