Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baby Panda: Dental Care

Dental Care, küçüklerinizin dişçilik oynayarak ve en sevimli bebek hayvanların bakımlarını üstlenerek eğlendikleri bir çocuk oyunudur. Eğer çocuklarınızı eğlendirmek için iyi bir seçenek arıyorsanız, bu oyun, küçükleriniz renkli hayvanlarla birlikte mini oyunlarla eğlenirken diş hijyeni hakkında bilgi edinmelerine yardımcı olur.
 
Dental Care'nin en müthiş yanlarından biri gerekli eylemlerin basit ve yönlendirmeli oluşudur. Bu da çocuk nasıl oynayacağını bilmese bile oyunun herhangi bir problemle karşılaşmadan ilerlemeniz için küçük talimatlar vereceği anlamına gelir. Oyuna bekleme salonunda başlarsınız ve hastalarınızı buradan seçersiniz. Hastanızı seçtikten sonra konsültasyona başlayabilirsiniz.
 
Bu eğlenceli gündelik oyunda bebek hayvanlara diş problemlerini çözmede yardımcı olabilirsiniz. Ağızlarına bakın ve her bir durumda doğru çözümü bulun. Dişlerini fırçalayın, ağızlarına su fışkırtın, dişlerini çekin, diş teli takın ve benzerlerini yapın. Bu hayvanların ağızlarında yaşayan bakterilere bir son verirken kullanabileceğiniz her türlü aletin bulunduğu bir milyon tane ilginç vaka vardır.
 
Bu yavru hayvanlar üzerinde her türlü diş tedavisini tamamlayın ve küçüklerinizin diş hekimi gibi davranarak harika zaman geçirmesine izin verin. Dental Care'deki bu mini oyunların yardımıyla çocuklarınıza, yeğenlerinize, kuzenlerinize veya torunlarınıza diş hijyenini öğretirken eğlenin.

simülasyon macera
Baby Farm Little Panda: Pony Care Club
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Baby Panda: Dental Care 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Baby Panda: Dental Care
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız