Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atlantis Odyssey

Atlantis Odyssey, Klondike Adventures'in yaratıcılarından yeni bir oyundur. Bu kez, iki genç kaşifin yanında yeni bir medeniyeti keşfedeceksiniz. Bir uçak kazasından sonra, bu çift hayatta kalabilmek için etraflarında bulunan doğal kaynakların tamamını kullanmayı öğrenmek zorundalar.
 
Atlantis Odyssey oyununda Nicole ve Robert ile tanışacaksınız. Evrenin bütün girişlerini keşfetmek için yola çıkan iki korkusuz kaşif. Vahşi ormanın her bir köşesinde açılan yolları keşfetmek için her bir öğeye dokunduğunuzdan emin olun. Ayrıca, daha sonra karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelebilmek için doğal kaynakları hasat etmeye devam etmelisiniz. Bunun yanı sıra, farklı aksiyonları gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacağınız mavi ışınların sayısını kontrol etmeyi unutmayın.
 
Atlantis Odyssey'de oynadığınız her bir oyunda topladığınız bütün araçların yerini belirlemek için envanterinizi kullanın. Araçlarınız oldukça önemlidir çünkü yolunuza devam etmenizden sizi alıkoyabilecek çalıları kesmek ya da daha zorlu engelleri aşmak için bu araçları kullanmalısınız. Nihayetinde, temel göreviniz bu vakte kadar saklı kalmış bu medeniyetin farklı yönlerini keşfetmektir.
 
Atlantis Odyssey sezgisel kontrol sistemlerine ve bu iki kaşifin yanında sizi saatlerce eğlendirecek oldukça ilgi çekici bir hikayeye sahiptir. Bu iki kahramanın yeteneklerini birleştirin ve bu doğaçlama hikayeyi tamamlamak için haritanın her bir metrekaresini keşfedin.

bulmaca macera platform
Jackpot Master Slots Head Soccer - Star League
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Atlantis Odyssey 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Atlantis Odyssey
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız