Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Art of Conquest: Dragon Dawn

Art of Conquest: Dragon Dawn, ejderhaları öldürmek için bir grup efsanevi kahramanı bir araya getirdiğiniz bir strateji oyunudur. Fakat bunu yapabilmek için, kalenizi inşa etmeli, geliştirmeli ve bir ordu toplamalısınız.
 
Art of Conquest: Dragon Dawn oyununda savaşlar tamamen büyüleyicidir ve her iki tarafı da temsil eden çok fazla sayıda birliklerden oluşur. Öncelikle, birliklerinizi ve kahramanlarınızı bir araya getirmelisiniz ve şunu aklınızdan çıkarmamalısınız her bir kahraman sadece belirli sayıda birliği savaşa götürebilir. Savaş başladıktan sonra, birliklerinize direkt emirler veremezsiniz fakat kahramanlarınızın özel yeteneklerini zafer ve yenilgi arasındaki farkı yaratmak için kullanabilirsiniz.
 
Art of Conquest: Dragon Dawn'ın en önemli taraflarından biri yavaş yavaş inşa etmek ve geliştirmek zorunda olduğunuz kalenizdir. Kalenizle, yeni birlikleri bir araya getirmek ve eğitmenin yanı sıra odun ve altın gibi temel kaynakları edinebilirsiniz.
 
Art of Conquest: Dragon Dawn oyunu size Heroes of Might and Magic benzeri oyunları hatırlatan bazı öğeleriyle eş zamanlı büyüleyici bir strateji oyunudur. Oyun, ayrıca, büyüleyici grafiklere ve birlikler, düşmanlar, kahramanlar, görevler ve bölgeler açısından çok sayıda içeriğe sahiptir.

strateji taktik
Elemental Story 4 Images 1 Mot
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Art of Conquest: Dragon Dawn 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Art of Conquest: Dragon Dawn
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız