Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkheim - Realms at War

Arkheim - Realms At War, kıt kaynakları dikkatli bir şekilde yöneteceğiniz ve krallığınızı savunabilecek ve yeni bölgeleri fethedebilecek bir ordu kuracağınız zorlu bir çok oyunculu strateji oyunudur. Bu sefer göreviniz üssünüzü haritadaki en etkileyici şehre dönüştürmek.
 
Arkheim - Realms At War'ın oynanışı, Final Fantasy XV: A New Empire veya Clash of Kings gibi büyük strateji oyunlarına çok benzer. Macera, savaşın harap ettiği bir şehirde başlıyor ve kaynak üretmek ve önemli bir stratejik avantaj elde etmek için binalar inşa etmek size kalmış.
Kaynak üretmeyi ve asker toplamayı dengelerken asıl amacınız diğer oyuncuların şehirlerini yerle bir edecek kadar büyük bir ordu kurmaktır.
 
Tüm bunlara ek olarak, Arkheim - Realms At War, çevrenizi keşfedebileceğiniz, bilgisayar kontrollü orduları yağmalayabileceğiniz ve diğer oyuncuları yok edebileceğiniz, özelliklerle dolu bir çevrimiçi PvP sistemine sahiptir. Ve bir tane daha ilginç ve tatmin edici oyun mekaniği var: politik olumsuzlamalar. Bu özellik sayesinde tüm haritayı fethetmeye çalışırken klanlara katılabilir ve ittifaklar kurabilirsiniz.

strateji taktik
One Rainy Night Nonograms Katana
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Arkheim - Realms at War 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Arkheim - Realms at War
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız