Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arena Stars: Battle Heroes

Eğer bir RTS hayranıysanız ve yeni bir gerçek zamanlı meydan okuma arıyorsanız, ilginç bir oyun olan Arena Stars: Battle Heroes'u deneyin ve heyecan verici savaşlarda stratejik planlama becerilerinizi test edin. Kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde yönetmek oyunu kazanmak için çok önemlidir!
 
Bu macerada, savaşlara bir dizi eşsiz özellik getiren bir kahraman olarak oynuyorsunuz. Elbette, her savaşta göreviniz rakibinizin sağlığını sıfıra indirmektir ve bunu yapmak için tüm müttefiklerinizi kullanmak zorundasınız. Özellikle, konuşlandırabileceğiniz birkaç farklı birlik vardır, ancak her biri belirli bir enerji miktarına ihtiyaç duyar ve sadece bu karta gereken miktarda enerji yatırırsanız savaşa gönderilebilir. Ama yeterli enerjiye sahip olana kadar beklerken, kahramanınız arenada tek başına düşmanla yüzleşmek zorunda kalacak.

aksiyon macera
Dash Quest Heroes Dash Quest
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Arena Stars: Battle Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Arena Stars: Battle Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız