Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Transform Race

Animal Transform Race, bitiş çizgisine ulaşana kadar geniş ortamlarda yarışmanız gereken çok bağımlılık yapan bir oyundur. Ancak gerektiğinde farklı hayvanlara dönüşerek kazanmak mümkündür.
 
Animal Transform Race inanılmaz derecede basittir, çünkü yarış başladığında hayvan otomatik olarak koşacaktır ve tek yapmanız gereken hayvan formunu değiştirmek için ekranın altındaki düğmelere basmaktır. Bununla birlikte, onlardan çok daha büyük bir engelle karşılaşırsanız, dururlar ve bu yüzden onları başka, daha büyük bir hayvana dönüştürmeniz gerekir.
 
Animal Transform Race ile ilgili en iyi şey, keşfetmeniz için farklı engellerle dolu binlerce sahne olması ve bu nedenle her ırkın benzersiz olmasıdır. Amaç, hayvanınızı leoparlara, fillere ve çok daha fazlasına dönüştürerek olabildiğince ileri gitmektir.
 
Animal Transform Race, hayvanınızı yarış boyunca merakla beklenen bitiş çizgisine ulaşana kadar dönüştürdüğünüz bağımlılık yapan bir oyundur.

yarış macera
League of Immortals Empire: Four Kingdoms
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Animal Transform Race 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Animal Transform Race
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız