Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Altered Beast

Altered Beast, 1988'de SEGA tarafından piyasaya sürülen ve özellikle Mega Drive / Genesis sürümü sayesinde kült statüsüne ulaşan bir arcade oyunudur.
 
Oyun, tanrıça Athena'yı şeytan Neff'in pençelerinden kurtarması gereken Zeus tarafından hayata döndürülen bir komutanı oynadığınız antik Yunanistan'da oynanıyor. Bunu yapmak için, birtakım küreler toplarken ahiretten gelen yaratıkları yenerek birkaç seviye geçmeniz gerekiyor.
Bu nesneler, sonunda çeşitli hayvanlara yön verene dek size daha fazla güç kazandırır.
Bu yandan kaydırma kavgada, her seviye yenmeniz için son bir canavarla birleşiyor. Dokunmatik kontrollerle karakterinizi hareket ettirebilir, zıplayabilir, yumruk atabilir ve tekmeleyebilirsiniz. Ve bir canavara dönüştüğünüzde, daha geniş bir saldırı dizisine sahip olacaksınız.
 
Oyun, hem şirket tarafından resmi olarak piyasaya sürülen hem de orijinalleri ile aynı olan ve dokunmatik kontrolleri kişiselleştirme ve hatta ilerlemenizi istediğiniz zaman kaydetme şansı sunan mobil cihazlar için bir dizi oyun olan SEGA Forever serisinin bir parçasını oluşturuyor. Hepsi ücretsizdir, yani başlat menüsünde birkaç reklam göreceksiniz. Bir kez oynamaya başladığınızda, oyun deneyiminizi yavaşlatan herhangi bir reklam veya hiçbir şey yoktur.

dövüş aksiyon macera
Virtua Tennis Challenge The Typing of the Dead
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Altered Beast 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Altered Beast
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız