Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Almost A Hero

Almost a Hero, yüzlerce binlerce düşmana karşı destansı bir macerada sıradışı dokuz kahraman grubuna katıldığınız bir RPG tıklayıcıdır. Ekrana her dokunduğunuzda düşmanlarınıza bir şimşek fırlatırsınız. Bu arada korkusuz kahramanlarınız otomatik olarak saldırır.
 
Almost a Hero'nun oyun planı aynı tür oyunlarda olduğu gibidir. Yendiğiniz her bir düşman için bir miktar para kazanırsınız ve bu parayı kendinizin ve kahramanlarınızın saldırılarının yok ediciliğini artırmak için kullanabilirsiniz. Daha da ötesi, oyunun başında bir tek kahramanınız olur, maceracı grubunuz için yeni kahramanları yavaş yavaş alırsınız.
 
Yendiğiniz her 10 düşmandan sonra 'patron' ile savaşırsınız. Bu tür düşmanlar daha dayanıklı olurlar ve işleri sizin için daha da zorlaştırırlar. Bu nedenle karakterlerinizin güçlerini bu an için saklamalısınız.
 
Almost a Hero hoş görsellere sahip bir 'RPG tıklayıcı'dır ve tamamen orijinal olmasa da oldukça bağımlılık yaratan bir oyun planı sunar.

ryo aksiyon macera
Crash Delivery Nekoland
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Almost A Hero 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Almost A Hero
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız