Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Airport City

Airport City ile kendi havaalanınızı kurabilir ve dünyanın her yerinden yüzlerce uçuşu yönetebilirsiniz. Bu oyunda, her gün binlerce kişiye hizmet veren bir hava üssü yerleştirmeniz gereken kendi şehrinizi yaratıyorsunuz.
 
Bu uygulama, strateji ve simülasyonu birleştiriyor. Bu oyundaki amacınız, sadece tüm önemli ve gerekli binaları olan bir havalimanı inşa etmek değil, aynı zamanda müşterileri çekmek için işlerini yapmaya karar vermeleri.
 
Airport City'nizin gelişmesine yardımcı olmak için, işlerinizi geliştirmek ve uçakları tamir etmek için garajlar, depolayabileceğiniz hangarlar ve seyahat edenlerin uçuşları arasında kalacak oteller gibi her detayı düşünmeli ve yeni şeyler inşa etmelisiniz.
 
Şehriniz büyüdükçe, hedefleriniz de büyüyecektir, böylece gelecekte her zaman üzerinde çalışacağınız şeyler olacaktır. Sonunda, havaalanı metropolünüz için yolcular, daha hızlı onarımlar veya genel olarak iyileştirilmiş altyapı için çeşitli yollar sağlayabilirsiniz.

simülasyon
Food Party Dress Up Escape game: 50 rooms 1
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Airport City 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Airport City
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız