Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AirConsole

AirConsole, mobil cihazınızı bir konsol denetleyicisine dönüştürmek ve bir şey satın almak veya yapılandırmak zorunda kalmadan büyük bir ekranda arkadaşlarınızla düzinelerce oyunun keyfini çıkarmak için bir araçtır.
 
Öncelikle, her bir oyuncu bu aracı cihaına indirmelidir. Ardından tarayıcınızı açın ve www.airconsole.com adresine girin. Ekranda gördüğünüz erişim kodunu girin ve kırktan fazla başlık içerisinden birini oynamaya başlayın. Arkadaşlarınızın da aksiyona katılması için tek yapmaları gereken aynı kodu cihazlarına girmektir. Herkes bağlandığında, karakterlerinizi, oyun modunuzu ve benzerlerini seçerek maceranızı başlatabilirsiniz.
 
Uygulama, seçtiğiniz oyuna bağlı olarak cihazınızı uzaktan denetleyiciye ya da oyun kumandasına dönüştürür. Herkesin denetleyicisi aynıdır ancak renkler karakterlerin ve sıranın ayırt edicisi olarak farklıdır.
 
Eğer bir konsola ihtiyaç duymadan arkadaşlarınızla oyun oynamanın eğlenceli bir yolunu arıyorsanız, AirConsole tek bir lira bile harcamadan birlikte oyun oynamak için müthiş bir araçtır. Düzinelerce farklı başlık arasından birini seçin ve bu inanılmaz hizmet sayesinde arkadaşlarınızla harika zaman geçirin.

uygulama
Can you Spot IT? Traffic Tour
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
AirConsole 0 / 10 0 oy
KÜNYE
AirConsole
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız