Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Adventure Escape Mysteries

Adventure Escape Mysteries, ipuçlarını bir araya getirmeniz ve çeşitli farklı hikayelerdeki bulmacaları çözmeniz gereken oynanabilir bir deneyimdir. Oyunun başında sihir ve fantastik bir hikaye mi yoksa bir dedektif mi istediğinizi seçmelisiniz.
 
Buradaki ana fikir, mümkün olan tüm ipuçlarını toplamaktır, böylece bu oyunun olay örgüsünün yer aldığı farklı odalardan çıkabilirsiniz. Dedektiflik hikayesi durumunda, garip koşullar altında bir cinayeti çözmeye çalışan Teğmen Kate'i beş şüpheliyle oynarsınız. Bölgeyi kordon altına aldıktan ve şüphelilerin de isimlerini aldıktan sonra, suçluyu bulana kadar farklı odalara girebilmeniz için bulmacaları ve bilmeceleri çözmeniz gerekir. Fantastik hikaye söz konusu olduğunda, krallığın insanlarını sihirli ağaçları öldüren zehirli bir miazmadan kurtarmanız gerekir.
 
Adventure Escape Mysteries, her hikayedeki tüm bölümlerde ilginizi çekecek ve sizi eğlendirecek harika grafiklere sahip eğlenceli bir anlatı oyunudur.

bulmaca macera platform
Pixel Starships Legendary: Game of Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Adventure Escape Mysteries 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Adventure Escape Mysteries
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız